Обществен форум за Княжево

Мнения за сайта"За Княжево"

http://www.zaknqjevo.hit.bg Това е темата за това как би трябвало да изглежда сайта .Какво трябва и не трябва да се публикува на него.Какви страници трябва да се сложат и кои да се махнат.Всички ние го правим заедно . Очаквам вашите мнения и препоръки. Administrator

Мнения за сайта"За Княжево"

Мнениеот gad » Вто Сеп 02, 2008 9:22 am

Това е темата за това как би трябвало да изглежда сайтът - какво трябва и не трябва да се публикува на него. Какви страници трябва да се сложат и кои да се махнат? Всички НИЕ го правим заедно. Очаквам вашите мнения и препоръки." За сайта "За Княжево" цъкни тук Administrator
Аватар
gad
Администратор
Администратор

Re: За сайта"За Княжево"

Мнениеот Гост » Вто Сеп 02, 2008 7:27 pm

Сайта е супер, дано ни помогне на нас княжавци, защото никой не го е грижа за нас.
И този кмет ни използва да спечели изборите, но досега като него не е имало"гьон сурат".
Той надмина всички.Помислете за ВОТ НА ДОВЕРИЕ-ВОТ НА НЕ ДОВЕРИЕ!
СТАВА ВЪПРОС ЗА КМЕТА НА РАИОН "ВИТОША"
Аватар
Гост

Мнениеот Л.Турсунов » Сря Сеп 03, 2008 11:10 am

Поздравления!!!
:mrgreen:

На този етап не е от значение как изглежда сайта. Най-важното е, че го има!
Сега трябва да се напълни с актуална информация и да се рекламира съществуването му.

Не видях например информация колко сме жителите на Княжево. Струва ми се важно да знаем колко сме. И усилията да подобрим живота на княжевци, колко човека касае.

Би било добре в черната хроника да се издирят поне имената на загиналите в катастрофите в Княжево, заради които протестирахме. А и да се помни какво е станало и да не се допуска да се повтори!

Много населени места са издигнали паметници на загиналите съграждани по време на войните. Виждал съм такива в Драгалевци и Горна баня например. Не знам в Княжево да има подобен. А това е родова памет! Знам, че построяване на паметник е скъпо начинание, но страница в сайта не би представлявала голям проблем. Стига да има информация за това.

Имам и други идеи, но още не им е дошло времето. А и по-добре направо с администратора да ги споделя. Да не занимавам форума с технически неща.
  Глупавите повтарят грешките си, умните се учат от тях, а мъдрите се учат от чуждите грешки. Ние от кои сме?  
Аватар
Л.Турсунов
Жител на Княжево с история

Мнениеот И. Иванов » Сря Сеп 03, 2008 6:04 pm

БРАВО! Най-после нещо добро, ще може човек да каже какво мисли, какви проблеми има в махалата или квартала и с общи усилия да се опитаме да ги решаваме.Това е много добре, защото ние нямаме КМЕТ и ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ, които да застанат зад нас.
При целия шум, които се вдигна около Княжeвската гора до сега не видях кмета на р-н Витоша да даде едно интервю или да доиде при жителите на Княжево.Само изпраща кметския наместник за заблуда, че ги интересува.
Аватар
И. Иванов

Мнениеот sonataf » Сря Сеп 03, 2008 8:50 pm

браво на този Administrator да направи сега и сайт на горна баня само обединени княжевско горнобански щати ще ни помогнат да си решим об6тите проблеми с властниците
Аватар
sonataf
Преминаващ през Княжево
Преминаващ през Княжево

Мнениеот Angelina » Чет Сеп 04, 2008 5:23 am

Към sonataf:
Позволих си да кирилизирам написаното от Вас.
Моля, в правилата на форума има линк към софтуер за кирилизация. Използвайте го.
Поздрави на всички!
Надяваме се с помощта на мненията, които се изкажат тук, да обогатим както сайта, така и практиката си, и да подобрим живота си. Има и работещи хора в общинската администрация (а и не само там).
Намирам, че едва ли ще успеем, ако каузата ни е да сме "срещу" властниците. По-скоро трябва да си поставяме цели и да ги осъществяваме ЗАЕДНО с мислещите измежду тях.
Е, изнамирането на "мислещи" е най-трудоемката работа :lol:..., но не е безнадеждно.
Аватар
Angelina
Гл. Редактор
Гл. Редактор

Мнениеот Гост » Чет Сеп 04, 2008 10:22 am

Поздравления! Допада ми. Научих много.
Аватар
Гост

Мнениеот Савева » Чет Сеп 04, 2008 7:56 pm

Здравейте, саита е супер!
По повод писаното от гл. редактор да не се пише само за общинската администрация.
Мисля че повдигнатите въпроси са напълно уместни, след като си плащаме данаците и налозите с лихви когато закъснеем, разни актове когато не сме с закона, никой не ни прощава нищо.Така че сме в пълното си право да искаме чистота в градинките и обществените места, което е задължение на общината, да искаме светофари, защото искаме по спокоен живот.
Така че г-н кмета може да си подпише договори с фирми за почиствани поне през месец март, а не през декември, за да усвои парите а ние да ходим в боклуци.
Надявам се че сдружението ще направи нещо и по тези въпроси.
Според мен трябва да има и страница за обяви, къде, кога ще се състои нещо, и ще има нужда от помощ на хората.
ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ, И ДАНО УСПЕМ ДА СИ ПОМОГНЕМ! :;lv
Аватар
Савева

Re: Мнения за сайта"За Княжево"

Мнениеот milenata » Съб Сеп 27, 2008 7:33 pm

Поздрави и от мен:)
Нека Бог благослови начинанието защото вижда , че са чисти помислите!
Амин!
Аватар
milenata
Може би жител на Княжево
Може би жител на Княжево

Re: Мнения за сайта"За Княжево"

Мнениеот dan33 » Пон Сеп 29, 2008 1:59 pm

Приветствам създаването на сайта! Важно е той да се популяризира, за да е ефективен, а хората да се научат да имат гражданска позиция, която да отстояват! ;br
Аватар
dan33
Жител на Княжево
Жител на Княжево

Следваща

Назад към За сайта "За Княжево"